Sârmă ghimpată

  • Home
  • Sârmă ghimpată

Este confecționată din fire de sârmă zincată sau neagră, cu ghimpi formați peste ambele fire ale răsucirii de bază și cu noduri dispuse la distanțe egale pe lungimea firelor împletite. Sârma ghimpată zincată este un produs foarte rezistent și potrivit pentru securizarea locuinței și pentru a proteja animalele de la o fermă.

Specificații:

Stas: 1179/1980;

Diametrul firului de sârmă: 2.0mm, 2.2mm;
Lungime bobine: 100ml, 200ml;

Utilizare:

Se utilizează pentru a împrejmui întreprinderi industriale si miniere, clădiri guvernamentale, case de detenție și facilitați militare prezente în mai multe țări. Sârma ghimpată zincată se remarcă prin rezistența în utilizări diverse, fie pentru securizarea locuinței sau pentru îngrădirea perimetrelor caselor sau a fermelor.

Construirea viitorului, restaurarea trecutului

Produse fiabile, eficiente și avansate din punct de vedere tehnic!

Societatea noastră s-a dezvoltat an de an consolidându-și atât poziția pe piață cât și imaginea de partener de încredere prin produsele realizate, fapt care se datorează inovațiilor și investițiilor în utilaje tehnologice precum și accentului care se pune pe factorul uman.

Alte produse

plasa-gard-sarma-impletita-1

Plasă de gard împletită este confecționată din fire de sârmă zincată împletită în formă de romb, se montează ușor.

plasa-rabit

Plasă de gard împletită este confecționată din fire de sârmă zincată împletită în formă de romb, se montează ușor.

case-study-2-5-1

Este confecționată din fire de sârmă zincată împletite cu ochiuri hexagonale, este elastică, economică cu o durată lungă de viață.